Zatvorite
Pronađite Coloplast web stranicu svoje države

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda

Proširite kako biste vidjeli opis proizvoda.

Pogledajte opis

Opis proizvoda

Primjena

Biatain Silicone se može koristiti za široki raspon eksudirajućiuh rana, uključujući ulkuse noge, dekubituse, neinficirane ulkuse na dijabetičkom stopalu, davajuće regije, postoperativne rane i abrazije kože. Može se koristiti uz kompresivnu terapiju.
 

Jedinstvena 3D pjenasta struktura za superiornu apsorpciju

Kada je u kontaktu s eksudatom, jedinstvena 3D pjenasta struktura proizvoda Biatain Silicone dobro prianja uz dno rane radi superiorne apsorpcije. Svojstva kontroliranja tekućine koja ima proizvod Biatain Silicone osigurava optimalnu kontrolu eksudata, čime se minimizira rizik od maceracije i curenja. 
 

Čvrsto prianjanje

Silikonski kontaktni sloj za ranu omogućuje čvrsto prianjanje čime drži oblogu u mjestu, istovremeno osiguravajući minimalni stupanj boli prilikom uklanjanja.
 

Beskontaktno otvaranje

Biatain Silicone ima 3-dijelno beskontaktno otvaranje za aseptičko, sigurno i jednostavno nanošenje, čime se smanjuje otpadni materijal obloge. 
 

mekana je, prilagodljiva i udobna,

Mekani i fleksibilni dizajn proizvoda Biatain Silicone omogućuje čvršće prianjanje na ranu i tijelo, a pjenasti jastučić na razini kože čini proizvod Biatain Silicone ugodnim za korištenje – čak i pod kompresijom. 
 

Sprječava prodor bakterija i vodootporan je prilikom tuširanja

Polupropusni gornji sloj sprječava prodor bakterija i vodootporan je prilikom tuširanja
 

Način djelovanja

Jedinstvena 3D pjenasta struktura apsorbira eksudat okomito i zajedno sa slojem "lock-away" zaključava i odvaja tekućinu unutar svoje strukture, istovremeno ostavljajući ranu vlažnom radi optimalnog okruženja za vlažno cijeljenje rane.
 

Sastav proizvoda

Biatain Silicone je mekana i prilagodljiva poliuretanska pjenasta obloga s polupropusnim gornjim slojem koji sprječava prodor bakterija i koji je vodootporan te s mekanim silikonskim ljepilom. 

Zatvori

Druge mogućnosti i pribor

Purilon® Gel

Purilon® Gel

Purilon® Gel – brže zacjeljivanje rana putem djelotvornog i blagog debridmana. Spoj hidratacije i apsorbirajućih svojstava (1). Jednostavan za nanošenje i skidanje. Smanjen rizik od curenja i maceracije.

Pogledajte Purilon® Gel
Biatain® Silicone Ag obloga

Biatain® Silicone Ag obloga

Biatain® Silicone Ag – superiorna apsorpcija s neprekidnim otpuštanjem srebra za inficirane rane. 3D pjenasta struktura koja se prilagođava dnu rane. Neprekidno otpuštanje srebra tijekom cijelog vremena uporabe (1). Nježno i čvrsto prianjanje. Intuitivna uporaba.

Pogledajte Biatain® Silicone Ag obloga
Pogledajte verziju za desktop