Zatvorite
Pronađite Coloplast web stranicu svoje države

Informacije o proizvodu

Opis proizvoda

Proširite kako biste vidjeli opis proizvoda.

Pogledajte opis

Opis proizvoda

Spoj hidratacije i apsorbirajućih svojstava

Spoj hidratacije i apsorbirajućih svojstava (1) potpomaže prirodnom autolitičkom debridmanu i vlažnom zacjeljivanju rana (2).

Jednostavno nanošenje

Aplikator omogućuje kontrolirano, jednostavno i aseptičko nanošenje korištenjem samo jedne ruke. Gel se može ukloniti ispiranjem.

Smanjena pojava curenja i maceracije

Viskozna tekstura gela omogućuje njegovo ostajanje u mjestu, a čak i nakon apsorpcije debrija i eksudata, gel ostaje kohezivan i sprječava curenje i maceraciju.

Način djelovanja

Purilon® gel hidratizira nekrotično tkivo i upija višak eksudata, odumrlog tkiva i debrija iz rane.

Sastav

Purilon® gel sastoji se od pročišćene vode, natrijeve karboksimetilceluloze i kalcijeva alginata. Purilon® je vrlo blag proizvod jer se gel sastoji od prirodnih sastojaka i ne sadrži aditive.

Primjena

Purilon® gel indiciran je za suhe i nekrotičke rane s odumrlim tkivom, kao i rane s kombinacijom nekrotičkog i granulacijskog tkiva kao što su ulkusi noge, dekubitusi, neinficirani ulkusi na dijabetičkom stopalu i opekline 1.i 2. stupnja. Gel se može koristiti tijekom cijelog procesa zacjeljivanja radi pružanja vlažnog okruženja za zacjeljivanje rane. Purilon® gel treba upotrebljavati zajedno sa sekundarnom oblogom.

 

LITERATURA

1. Thomas S et al. www.dressings.org/TechnicalPublications/PDF/Coloplast-Dressings-Testing-2003-2004.

2. Gottrup F et al. Cost effectiveness of hydrogel treatment in diabetic foot ulcers. EWMA 2002.

Zatvori

Druge mogućnosti i pribor

Purilon® Gel

Purilon® Gel

Purilon® Gel – brže zacjeljivanje rana putem djelotvornog i blagog debridmana. Spoj hidratacije i apsorbirajućih svojstava (1). Jednostavan za nanošenje i skidanje. Smanjen rizik od curenja i maceracije.

Pogledajte Purilon® Gel
Biatain® Alginate obloga i punjenje za kavitete

Biatain® Alginate obloga i punjenje za kavitete

Biatain® Alginate – superiorna apsorpcija za rane s odumrlim tkivom i popunjavanje šupljina. Preporučeno za popunjavanje šupljina (3). Visok integritet obloge (1,2). Smanjen rizik od curenja i maceracije.  Dokumentirani hemostatski učinak (4,5).

Pogledajte Biatain® Alginate obloga i punjenje za kavitete
Biatain® Alginate Ag obloga i punjenje za kavitete

Biatain® Alginate Ag obloga i punjenje za kavitete

Biatain® Alginate Ag– apsorpcija za inficirane rane s odumrlim tkivom i popunjavanje šupljina. Visok integritet obloge (1). Patentirana obloga za rane koja sadrži srebrni kompleks sa širokim antimikrobnim profilom (2). Preporučeno za popunjavanje šupljina (3). Smanjen rizik od curenja i maceracije.  Dokumentirani hemostatski učinak (4,5).

Pogledajte Biatain® Alginate Ag obloga i punjenje za kavitete
Pogledajte verziju za desktop