Zatvorite
Pronađite Coloplast web stranicu svoje države

Pravni aspekti

Uporabom ove web stranice slažete se s pravnim aspektima i pravilima za kolačiće. Ako se ne slažete, ne upotrebljavajte ovu web-stranicu. Grupacija Coloplast zadržava pravo na brisanje, mijenjanje ili dodavanje sadržaja ove web stranice u bilo kojem trenutku te iz bilo kojeg razloga, bez obavijesti ikome. Vlasnik web stranice je grupacija Coloplast sa sjedištem u Danskoj, koja i upravlja ovom web stranicom. Grupacija Coloplast održava web stranicu za vaše informiranje. Slobodno pregledavajte web stranicu. Možete preuzeti materijal prikazan na web stranici za nekomercijalnu uporabu, pod uvjetom da ostavite netaknutima sve obavijesti o autorskim pravima, zaštitnim znakovima i vlasništvu. U svakom slučaju, ni na koji način ne smijete kopirati, reproducirati, ponovno objavljivati, prenositi, objavljivati, slati ili distribuirati sadržaj ove web stranice, uključujući tekst, slike, zvučne i video zapise za javne komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja grupacije Coloplast.Obratite se pravnom odjelu.


Proizvodi grupacije Coloplast

Prikazani proizvodi možda neće biti dostupni u svim državama ili mogu biti poznati pod drugim nazivom. Indikacije za uporabu mogu se razlikovati od države do države. Trebate se uvijek posavjetovati s lokalnim zdravstvenim djelatnicima i pročitati upute u pakiranju prije uporabe.


Privatnost podataka

Osobne informacije prikupljaju se samo tijekom postupka registracije, pogledajte Izjavu o dopuštenju. Adrese e-pošte rabe se samo za dostavljanje traženih informacija. Web stranica sadrži poveznice do drugih web stranica. Grupacija Coloplast nije odgovorna za pravila o privatnosti ili sadržaj na takvim drugim web stranicama. Na nekim web stranicama grupacije Coloplast pronaći ćete forume, panele za razmjenu poruka i/ili grupe za dijeljenje novosti. Imajte na umu da će sve informacije koje otkrijete na takvim mjestima postati javne informacije i trebate postupati s oprezom kada odlučite otkriti svoje osobne informacije. Ova web stranica ima mjere sigurnosti za zaštitu od gubitka, pogrešne uporabe i mijenjanja informacija kojima upravljamo. 


Autorsko pravo

Trebate pretpostaviti da je sve što vidite ili pročitate na ovoj web stranici zaštićeno autorskim pravima, osim ako je navedeno drugačije i smije se rabiti isključivo u skladu s tim pravnim aspektima. Grupacija Coloplast ne jamči i ne pretpostavlja kako vaša uporaba materijala prikazanih na ovoj web stranici neće naštetiti pravima trećih strana čiji vlasnik nije grupacija Coloplast ili s njima nije poslovno povezana. Slike predstavljaju vlasništvo ili se rabe s dopuštenjem grupacije Coloplast. Te slike ne smijete rabiti vi niti osobe koje ovlastite, osim ako je drugačije propisano ovim pravnim aspektima. Svaka neovlaštena uporaba slika može dovesti do kršenja zakona o autorskim pravima, zakona o zaštitnim znakovima, zakona o privatnosti i objavljivanju te odredbi i statuta o komunikacijama.


E-pošta

Svaka komunikacija ili materijal koje pošaljete na web stranicu e-poštom ili na druge načine, uključujući sve podatke, pitanja, komentare, prijedloge ili slično, jest i bit će tretirani od strane grupacije Coloplast i njezinih podružnica kao nepovjerljivi i nevlasnički u skladu s ovim člankom. Izričito se odričete svake povjerljivosti u vezi s takvim materijalima i grupaciji Coloplast ili njezinim podružnicama dopuštate da slobodno obrađuju i rabe sve takve materijale za sve svrhe, uključujući između ostalog i reproduciranje, otkrivanje, prijenos, objavljivanje, emitiranje i slanje. Nadalje, izričito potvrđujete da grupacija Coloplast može slobodno obrađivati i rabiti sve ideje, koncepte, znanja ili tehnike sadržane u svim komunikacijama koje pošaljete na web stranicu za sve moguće svrhe, uključujući između ostalog i razvoj, proizvodnju i stavljanje na tržište proizvoda primjenom takvih informacija.


Informacije na web stranici

Razumno nastojimo na web stranicu uključiti točne i ažurirane informacije. Ipak, grupacija Coloplast ne jamči za točnost informacija. Grupacija Coloplast ne preuzima nikakvu odgovornost za bilo kakve pogreške ili nedostatke u sadržaju na web stranici. Informacije pružene na web stranici ne nadomještaju zdravstvenu skrb. Ako imate ili sumnjate da imate zdravstveni problem, trebate se uvijek posavjetovati s licenciranim zdravstvenim djelatnikom.


Zaštitni znakovi i logotipovi

Zaštitni znakovi i logotipovi prikazani na web stranici zaštitni su znakovi grupacije Coloplast. Ništa što se nalazi na web stranici ne smije se shvatiti kao dodjeljivanje, impliciranjem, zabranom ili na drugi način, bilo kakvih dozvola ili prava na korištenje zaštitnih znakova prikazanih na web stranici bez pisanog dopuštenja grupacije Coloplast ili treće strane koja može biti vlasnik zaštitnih znakova prikazanih na web stranici.


Poveznice

Web stranica može sadržavati poveznice do drugih web stranica kojima ne upravlja grupacija Coloplast. Te se poveznice nude kao pogodnost vama. Grupacija Coloplast ne odgovara za sadržaj takvih web stranica i neće biti odgovorna za bilo kakve štete ili ozljede proizašle iz sadržaja bilo kojih drugih web stranica. Odobravamo poveznice na ovu web stranicu. Možete slobodno postaviti poveznicu s hipertekstom na ovu web stranicu, sve dok poveznica ne navodi ili implicira bilo kakvo zastupanje ili potvrdu za vašu web stranicu od strane grupacije Coloplast ili njezinih podružnica. Također, ne smijete prenijeti bilo kakav materijal s ove web stranice koji je intelektualno vlasništvo ili zaštićen autorskim pravima.


Kontaktiranje grupacije Coloplast

U slučaju bilo kakvih pitanja o pravnim aspektima, postupcima na web stranici ili vašem odnosu s web stranicom, kontaktirajte pravni odjel grupacije Coloplast.

Zatvori

Free sample - free shipping

Thank you for your order

Receipt

Pogledajte verziju za desktop